Dunafitt Egészség és Sportcentrum Dunaújváros

Kezdőoldal Szolgáltatások Duna-Fitt Fitness
Duna-Fitt Fitness

fitnesszimi

Fitness termünk 400 m2-en várja erősíteni, fogyni vágyó vendégeit a centrum 2. emeletén, ahol egy fitness pult látja el az ide látogatókat frissítő és energiaitalokkal, táplálék-kiegészítőkkel és minden egyéb olyan termékkel mely elősegíti a fejlődést és az egészséges életmódot.

 

A terem 18 darabos kardio-, 7darabos kinesis-, 18 darabos fitness erősítő-, és 12 darabos professzionális testépítő gépparkja lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb speciális gyakorlatokat is ideális környezetben hajthassuk végre. A személyre szabott edzésprogramok kialakításában szakképzett edzők segítenek, az edzésprogramot igény szerint személyi edzők felügyelete mellett is végezhetjük.

 

Kardiovaszkuláris-terem

A fitness teremben külön elszeparált részén található. A pulzusmérővel gépek széles választéka futógépek, hegymászógép, ülő- és háttámlás (túlsúlyosaknak és gerincbetegnek is ajánlható) kerékpárok, taposógépek, és ellipszisjárók a biztosíték arra, hogy kortól és erőállapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb mozgásformát.

Free Motion KINESIS- A mozdulat szabadsága

A fitness ipar legújabb fejlesztése, ami lehetővé teszi, hogy a sportmozgásokat úgy tudjuk erősíteni, hogy az nem tér el az eredeti mozgás pályájától. Így megnyílt a kapu az olyan sportágak előtt, mint a jégkorong, labdarúgás vagy éppen a karate. Ezek technikáit egészében még nem lehetett erősíteni a hagyományos módon. A gépek lapsúllyal működnek, a gépkarjai állíthatóak. Érdemes kiemelni, hogy a gépeket a másik oldalról is használhatjuk így kerekes székes sportolók esetében is alkalmazhatóak.

Jellemzőek a tökéletes anatómiai mozgatást biztosító összetartó-széttartó mozdulatok, felváltott vagy külön oldali mozgatás lehetősége, elnyűhetetlen szerkezetek.

Ezek a gépek a legalkalmasabbak rehabilitációs munkára, vagy igen fejlett szintű csúcsedzésre. Ezt a technológiát használva az adott izom jóval több rostot von be a munkába. Ez tökéletesebb terhelést, az izom jobb átmozgatását, a definiáltság kidolgozását teszi lehetővé. Ugyanakkor a végtagokat jobb és baloldalon külön mozgatja, nincs keresztbe kompenzálás. A sérült, vagy gyengébb oldallal kisebb súlyt mozgathatunk, majd hetek alatt felzárkóztathatjuk azt.

 

Life Fitness fitness erősítő gépek

A Life Ftness gépcsalád tervezésekor a mérnökök félredobtak mindent, ami a szokványos lapsúlyos gépekre jellemző volt. Húsz évnyi, fitness-iparági és biomechanikai tapasztalatot, illetve felhasználói visszajelzést építettek bele ebbe az új, erőteljes erősítő gépcsaládba. A végeredmény pedig egy szokatlan esztétikai érzékenységgel, utánozhatatlan szaktudással készült berendezés-család, mely hidat teremt a félelmetes és a bizalmat gerjesztő között.

 

A Hammer Strength professzionális testépítőgépek

A világ elsőszámú súlytárcsás edzőberendezése, mely a fitness-ipar legfejlettebb erőedzéssel kapcsolatos technológiáit egyesíti berendezéseiben. Az alapító Gary Jones látomásai és útmutatása alapján a Hammer Strength volt a világon az első, mely felfedezte az összetartó és széttartó mozgáspályák ergonómiai előnyeit, és beépítette a gépeibe. Mostanra a Hammer Strength több mint 80 innovatív termékkel szélesebb kínálatot biztosít az erőedzéshez, mint bármely más cég a világon. A Hammer Strength biztosítja az erőt, mellyel bajnokokat építhet - minden szinten.

 

Személyi tréning

Egyéni edzés lehetőségekkel, személyre szabott edzés tervekkel várjuk kedves vendégeinket. Edzőink személyre szólóan katalogizálják, felmérik képességeit, majd szakszerű tanácsokkal látják el a fejlődni, izmosodni, szálkásodni, fogyni, esetleg csak jó kondíciót elérni kívánó vendégeket. Személyes jellegű, sportoláskor felmerülő problémákkal fordulhatnak a trénerekhez.

 

bobe

Duna-Fitt Program Naptár

<<  Március 2019  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 

DUNAFITT SPORTCENTRUM

Címünk: DUNAÚJVÁROS, Béke tér 3.
Telefonszám: (06) 25/522-522
E-mail üzenet: Levélküldéshez kattints ide!

{googleMaps lat=46.95799567677177 long=18.935344219207764 zoom=13 label="DUNAFITT SPORTCENTRUM 2400 Dunaújváros, Béke tér 3. Telefon: 25/522-522" width=100% height=365 control = GSmallZoomControl3D maptype = G_NORMAL_MAP}

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a DUNAFITT hírleveleire és emailben értesítünk a legfrissebb programokról!Bejelentkezés

Boldog Névnapot

A DUNAFITT SPORTCENTRUM boldog névnapot kíván 2019. március 23., szombat napon, minden Emőke nevű látogatójának! Holnap Gábor és Karina napja lesz :-)

Dunafitt Online Látogatói

Oldalainkat 259 vendég böngészi